0186 - 76 40 60 info@forza-adviesgroep.nl

Over ons

mr. Jelle Landman

mr. Jelle Landman

Jelle Landman is afgestudeerd als fiscaal jurist (Erasmus Universiteit Rotterdam). Na een aantal jaar als fiscalist te hebben gewerkt bij Ernst & Young, is hij als jurist en teamleider werkzaam geweest bij Gemeentebelastingen Rotterdam. Binnen Forza Adviesgroep is Jelle verantwoordelijk voor fiscale advisering, juridisch management en het begeleiden van cliënten in diverse insolventie situaties. 

drs. Jan van Egmond

drs. Jan van Egmond

Jan van Egmond is afgestudeerd als fiscaal econoom (Erasmus Universiteit Rotterdam). Na een aantal jaar als fiscalist en medewerker accountancy te hebben gewerkt bij de Belastingdienst en KPMG, heeft hij zich gevestigd als zelfstandig adviseur. Binnen Forza Adviesgroep is Jan verantwoordelijk voor het accountancywerk in breedste zin fiscale advisering en het begeleiden van financieringsaanvragen.

Guido Luiten BEc

Guido Luiten BEc

Guido Luiten is afgestudeerd fiscalist (Hogeschool Rotterdam). Na gewerkt te hebben bij de Belastingdienst en KPMG, is Guido sinds 2013 werkzaam bij Forza Adviesgroep. Guido is verantwoordelijk voor het voeren van bedrijfsadministraties, het accountancywerk in breedste zin en het aansturen van de collega’s die de administraties bijhouden.

Esther Verbove

Esther Verbove

Esther Verbove is officemanager en all round administratief ondersteuner. Esther heeft meer dan tien jaar praktijkervaring en is verantwoordelijk voor het voeren van administraties en het ondersteunen van de collega’s.

Naomi Schelling

Naomi Schelling

Naomi Schelling is all roud administratief medewerker en fiscalist in opleiding. Zij werkt sinds 2016 bij Forza Adviesgroep. Na haar opleiding en diverse interne trainingen, is Naomi zich blijven ontwikkelen. Naomi volgt nu een Hbo-opleiding Fiscale Economie. Naast het verwerken van klantadministraties en het maken van jaarrekeningen, heeft Naomi een belangrijke rol in de fiscale aangiftepraktijk..

Luuk Kuipers

Luuk Kuipers

Luuk Kuipers is all roud administratief medewerker en werkt sinds 2019 bij Forza Adviesgroep. Na zijn opleiding en diverse interne trainingen, is Luuk zich blijven ontwikkelen. Hij volgt nu een Hbo-opleiding Accountancy. Naast het verwerken van klantadministraties en het maken van jaarrekeningen, heeft Luuk een belangrijke rol in de administratieve begeleiding van klanten.

Forza Adviesgroep

Vestigingsadres
Einsteinstraat 53
3281 NJ NUMANSDORP

Postadres
Postbus 7242
3280 AA NUMANSDORP

Contactgegevens
mr. Jelle Landman
j.landman@forza-adviesgroep.nl
0186 76 40 60

drs. Jan van Egmond
j.vanegmond@forza-adviesgroep.nl
0186 76 40 05