0186 - 76 40 60 info@forza-adviesgroep.nl

Over ons

mr. Jelle Landman

mr. Jelle Landman

Jelle Landman is afgestudeerd als fiscaal jurist (Erasmus Universiteit Rotterdam). Na een aantal jaar als fiscalist te hebben gewerkt bij Ernst & Young, is hij als jurist en teamleider werkzaam geweest bij Gemeentebelastingen Rotterdam. Binnen Forza Adviesgroep is Jelle verantwoordelijk voor fiscale advisering, juridisch management en het begeleiden van cliënten in diverse insolventie situaties. Daarnaast is Jelle beschermingsbewindvoerder.
drs. Jan van Egmond

drs. Jan van Egmond

Jan van Egmond is afgestudeerd als fiscaal econoom (Erasmus Universiteit Rotterdam). Na een aantal jaar als fiscalist en medewerker accountancy te hebben gewerkt bij de Belastingdienst en KPMG, heeft hij zich gevestigd als zelfstandig adviseur. Binnen Forza Adviesgroep is Jan verantwoordelijk voor het accountancywerk in breedste zin en fiscale advisering.
Guido Luiten BEc

Guido Luiten BEc

Guido Luiten is afgestudeerd fiscalist (Hogeschool Rotterdam). Na gewerkt te hebben bij de Belastingdienst en KPMG, is Guido sinds 2013 werkzaam bij Forza Adviesgroep. Guido is verantwoordelijk voor het voeren van bedrijfsadministraties, het opstellen van jaarrekeningen, het maken van belastingaangiften en het geven van fiscale adviezen.
Esther Verbove

Esther Verbove

Esther Verbove is officemanager en all round administratief ondersteuner. Esther heeft meer dan tien jaar praktijkervaring en is verantwoordelijk voor het voeren van administraties, het ondersteunen van de collega’s en het ondersteunen van de bewindvoeringspraktijk.

Forza Adviesgroep

Vestigingsadres
Einsteinstraat 53
3281 NJ NUMANSDORP

Postadres
Postbus 7242
3280 AA NUMANSDORP

Contactgegevens
mr. Jelle Landman
j.landman@forza-adviesgroep.nl
0186 76 40 60

drs. Jan van Egmond
j.vanegmond@forza-adviesgroep.nl
0186 76 40 05